Turmeric - Super-Eroul zilei!

... Mirodenia Nobilă!

Turmericul își are originea în India având un rol major în bucătăria și dieta asiatică. Dar cine crede că această mirodenie își găsește locul doar în bucătăria locală se înșeală amar, deoarece în orice bucătărie din această lume se află printre favoriți. Justificat, pentru că Curcuma Longa, precum este cunoscut în latină, are foarte multe caracteristici pozitive.

Haideți împreună să descoperim Turmericul:
Turmericul este repartizat în familia ghimbirului. Cel mai important ingredient activ al său este Curcumina, care este și responsabil pentru culoarea galben deschisă. Turmericul este bugat în mangan, fier, vitamina B6, fibre, cupru și potasiu.
Această mică rădăcină le are pe toate! Contribuie la menținerea unui sistem nervos sănătos, adjuvant pentru funcționarea ficatului, întărește oasele, pielea și sistemul imunitar! Și categoric – cum să fie altfel? – este un excepțional antioxidant.

Deci, în consecință, nu mai ezitați... introduceți Turmericul în dieta zilnică!

- SIROP TURMERIC - LĂMÂI, 500ml.
Fără zahăr adăugat ... cu concentrat de pere, a se dilua cu 1:12.

În rolul principal al gustului la acest sirop aromat este distribuit Ceaiul Turmeric Auriu. Rolul secundar fiind garantat de nota de lămâi. Pregătiți-vă pentru premiile Oscar!

CEAI TURMERIC CU SUPRAPUTERI!
... acum și în varianta vrac!

Mereu la datorie când ai nevoie de un Super-Erou, sunt cele trei sortimente de Ceai Turmeric: Floral, Auriu și Fin. Acestea trei au exact puterile supranaturale necesare, când zi de zi răufăcătorii încearcă să-ți deraieze sănătatea. Floral pentru căi respiratorii în formă, Fin pentru buna dispoziție și Auriu pentru spirit întărit.

- CEAI TURMERIC FLORAL, 100gr.
Nu vă lăsați păcăliți de culoarea galben vioaie al acestui ceai! Ajută în speță pentru eliberarea călor respiratorii. Luați o gură de aer proaspăt și savurați acest ceai la orice oră din zi. Are o culoare galbenă splendidă și un gust condimentat, dulceag și floral. Un adevărat răsfăț la micul dejun, cu o salată sau ștrudel de mere pe lângă. În special este delicios consumat rece cu o sorbitură de zeamă de lămâi proaspăt stors adăugat.

- CEAI TURMERIC AURIU, 120gr.
Turmericul, fiind cunoscut pentru versalitatea lui, în acest ceai fiind un foarte bun imuno-protector, temperamental fără nici un dubiu, însă aduce puterea necesară dimineața pentru a-ți întării spiritul să reziști toată ziua! Acest ceai este un delicu pentru sistemul tău în orice anotimp. Savurează plăcerea unui ceai galben intens, sclipitor, puternic condimentat și corpolent. Cu puțin lapte (de preferat vegetal) adăugat devine o alternativă sănătoasă la cafea. Recomandat pe lângă platouri de brânzeturi sau bucate "stir-fries".

- CEAI TURMERIC FIN, 120gr.
Buna dispoziție garantată! Acest ceai te face să te simți bine la orice moment al zilei. Un amestec armonios de vanilie și scorțisoară se prezintă într-o culoare caldă de chihlimbar. Acompaniază bucate vegetariane, quinoa sau salate ușoare ca un "gentleman". Superb!

NAMAS TEA!
... rămâi pozitiv, alege-ți Super-Eroul !!!