HAPPINESS IS ...

Ceașca Mea de Ceai!

Adu fericirea în viața ta cu o ceașcă de ceai. Cu gama noastră de ceai HAPPINESS IS... , fericirea va fi întotdeauna invitatul de onoare la petrecerea ta de ceai.
Pălărierul Nebun sigur va fi invidios.

14 sortimente minunate îți vor răsfăța simțurile

Revigorare Totală, Focul Vieții, Trezire Deplină, O Poveste de Dragoste ... poți alege un ceai care să se potrivească perfect în orice situație. Ingrediente incitante noi, precum busuioc sfânt, aronia, echinaceea, nalba neagră sau morcov mov, vă vor încănta papilele gustative. Aceste ceaiuri noi sunt, de asemenea, o adevărată plăcere vizuală, cu aspectul lor caleidoscopic colorat, o varietate atrăgătoare pe raftul de ceai din bucătărie.

Un lucru este cert, nu contează în care din aceste situații vrei să te simți:
Fericirea E ... Ceașca Mea de Ceai!

De Dimineața până Seara!

Trezirea, Trezirea, Trezirea!
O Trezire Deplină este usoară cu acest ceai datorită faptului că ingredientele: mate, turmeric și piper roșu, îți vor ascuții simțurile. Iar la sfârșitul zilei ingrediente precum ginkgo, frunze de cânepă și hamei te vor ajuta să te liniștești și să ai parte de Un Somn Odihnitor.

Dragostea este peste tot!

Dragostea este variată, precum ești și tu! Ceaiul de fructe cu mango, morcov mov și chili este rețeta perfectă pentru O Poveste de Dragoste. Iar dragostea față de cei dragi și apropiați merită la rândul ei un ceai special: Sărbătorirea Prieteniei, cu busuioc sfânt, aronia și frunze de mur. Asigură-te că-ți vei acorda toată atenția și pentru dragostea de sine cu ceaiul În Plină Floare, un amestec cu petale de trandafiri, echinacea și ciuboțica cucului. Acest ceai va permite inimii tale să înflorească.

E vremea să fii mai aprig

Aceste ceaiuri îți vor scoate la iveală partea sălbatică, Cu negrilica (chimen negru), rooibos și nalba neagră viața ta devine un concert Heavy Metal. Un amestec cu turmeric, scorțișoară și șofran aprinde Focul Vieții în tine, iar ingrediente precum pătrunjel de câmp, trei frați pătați și ace de molid vor oferi exact de ce e nevoie să ai un Spirit Aprig!

Femeie? Bărbat?

Crețișoară, rozmarin și merișoare sunt ingrediente extrem de apreciate de majoritatea băutorilor de ceai. O femeie beneficiează pe deplin de efectele acestor comori ale naturii și acum e momentul potrivit Să Fii Femeie.
Testul de gust derulat în cercul nostru creativ a dovedit că un amestec de ceai negru Darjeeling, mentă creață și anason stelat este apreciat îndeosebi de bărbați. Însă suntem siguri că gustul oriental specific al ceaiul Să Fii Bărbat va fi apreciat și de femei. Îmbrățisează-ți copilul din tine, toți avem nevoie de acest sentiment câteodată, cu ceai verde, cătină și lămâi, ceaiul Trăiește Clipa este exact de ce ai nevoie pentru a vedea lumea fără griji!

Ia-o mai ușor!

Mai puțin poate însemna mai mult! Un amestec de ovăz verde, urzică și cardamom te vor face să simți o Pură Ușurare. Aromele florale și ușoare de lămâi ale ceaiului alb, florilor de soc și a lămâiței (verbină aromată) te vor ajuta să ai o Liniște Sufletească. Vrei o Revigorare Totală cu o ceașcă de ceai? Acest amestec de diferite soiuri de mentă și păstăi de cacao ți-o vor oferi. Nu uita este ușor să găndești altfel și să ieși din vechile obiceiuri, mai ales dacă acestea nu-ți fac bine.

Încearcă!

Acest pachet de ceai conține toată gama "HAPPINESS IS..".
De la ceaiuri picante captivante până la ceaiuri dulci cu fructe. Pregătiți-vă de drum și descoperiți cu cele 14 sortimente calea spre Fericire!

Fercirea e ...în ceașcă!
Savurați-o!