SONNENTOR la BioFach 2018!

Dragi parteneri, colaboratori, prieteni,

SONNENTOR vă așteaptă cu mult Drag si Bucurie la BioFach 2018!

Descoperiţi produsele inovatoare, delicoase şi minunate, care vă vor încălzi trupul şi sufletul, la BioFach 2018, din Nüremberg, 14-17 Februarie, cel mai mare târg de produse Ecologice, BIO, din lume!

Diversitatea colorată, plin cu gusturile minunate de plante şi fructe coapte la soare, bogăţiile oferite de Mama Natură, cu mirodenii fine şi rafinate, pentru ca viaţa să aibă un gust mult mai colorat!

Încercaţi-ne! Ne găsiţi la BioFach, Hala 7, Stand 7-711, 7-605 și 7-811

Nu doar atât! Multe, multe produse noi, pentru toate gusturile, veniţi, mirosiţi, gustaţi şi să nu uităm de produsele consacrate, toate expuse pe o suprafaţă de peste 400 m², precum v-am obişnuit, şi în acest an SONNENTOR este factorul de decizie în cea ce priveşte Bucuria şi Voia Bună la BioFach!

Vom fi prezenti și Noi, cei de la SONNENTOR România, prin directorul general Weinraub Thomas, precum în fiecare an, şi vă aşteptăm cu Bucurie pentru a vă introduce în lumea noastră Ecologică, BIO, iată şi programul nostru de participare în cadrul stand-ului SONNENTOR:

Joi, 15 Februarie, orele 11:00 – 16:00

Vineri, 16 Februarie, orele 10:00 – 16:00

Pentru întălniri vă rugăm să ne contactaţi din timp, pentru a putea, în mod organizat, stabili cea mai bună soluţie.

*Notă: Accesul la standurile companiilor expozante la BioFach sunt restricţionate, deoarece este un târg dedicat care poate fi vizitat doar de producători, procesatori, distribuitori şi comercianţi de produse Ecologice, BIO, şi prin urmare nu sunt deschise pentru consumatorul final.

Să ne vedem cu Bine!

SONNENTOR