... Bunătăți & Delicatese ...

SONNENTOR vă aduce la începutul acestui an mai multe bunătăți și delicatese Ecologice,o varietate destul de bogată pentru a vă umple cămara cu produse autentice, provenite de la fermierii noștri proprii, de care să vă bucurați și cu care să îmbucurați pe cei dragi.

>Mai departe...

Povești din Cana de Ceai: Mușețel

Precum v-am obișnuit la fiecare început de an SONNENTOR vă aduce noi produse inovatoare, de data aceasta lărgim gama de Ceaiuri Premium – Filtre Piramidale pentru o Cană de Ceai cu Mușetel PUR!

>Mai departe...

Müsli și Ceai Fructe Echilibrant Acido-Bazic

Pentru a ne proteja resursele mentale si fizice, este foarte important sa avem o dietă echilibrată și să prevenim supra-acidificarea organismului. Astfel introducem două produse noi în gama Echilibrant Acido-Bazic: Ceai de Fructe și Müsli!

>Mai departe...

Latte Cardamom & Latte Sfeclă Roșie

Precum Bucuria și gama noastră de Latte crește! Acum două sortimente noi: Latte Cardamom și Latte Sfeclă Roșie. Ore de Energie pe toată durata zilei! Trio-ul colorat e de nelipsit pentru cei care doresc să aibă mai mult în ceașca lor fiecare zi!

>Mai departe...

Asigurăți-vă Zona de BBQ!

Evident, cel mai important element pentru un grătar perfect este condimentarea! Cu ajutorul celor 6 mirodenii oferite acum de SONNENTOR poti asigura bucatelor tale cea mai bună aromă si gust!

>Mai departe...

SONNENTOR la BioFach 2018!

Vom fi prezenti și Noi, cei de la SONNENTOR România, prin directorul general Weinraub Thomas şi vă aşteptăm cu Bucurie la stand-ul nostru: Joi, 15 februarie, orele 11:00 – 16:00 și Vineri, 16 Februarie, orele 10:00 – 16:00!

>Mai departe...