Povești din Cana de Ceai: Sărbătorile de Iarnă!

 Precum v-am obișnuit la fiecare început de sezon SONNENTOR vă aduce noi produse inovatoare, de data aceasta: gama de Ceaiuri Premium – Filtre Piramidale pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă!

Bucuria vieții de zi cu zi în ajunul sărbătorilor de iarnă cu 4 sortimente de Ceai Premium în Filtre Piramidale. Deliciu și răsfăț, prin intensitatea gustului și originalitatea aromei seducătoare a fructelor, frunzelor, florilor și mirodeniilor, în bucățele mari și întregi, cu uleiurile esențiale conservate optim, ambalate în filtre piramidale compostabile, fabricate din amidon de porumb, ideale pentru o cană de ceai de 500 ml!

Ceai Premium
DELICIUL IERNII
Ceai Verde, 12 filtre piramidale
pentru o cana, 500ml.

Căldură confortabilă!
Acest amestec înmiresmat oferă o căldură desfățătoare în zilele de iarnă reci. Mirodenii, fructe și petale de flori vă ajută să uitați de frigul aspru a iernii, garantând că fericirea iernii nu este doar o promisiune. Strălucește într-un galben pastel în ceașcă cu o aromă dulce-picantă care se armonizează perfect cu o notă proaspătă de mentă, încheindu-se cu o atingere florală. Acest amestec bazat pe ceai verde cu multe fețe se potrivește perfect cu bucătăria modernă, bucate ușoare.
Bucuria la cel mai înalt nivel!

Ceai Premium
DANSUL STELELOR
Ceai Negru, 12 filtre piramidale
pentru o cana, 500ml.

Ceai de Crăciun delicios!
Când stelele încep să danseze pe cer noaptea, Crăciunul se apropie! Acest amestec dulceag, plin de viață te va bine dispune pentru sezonul festiv, a sărbătorilor de iarnă. Se transformă în ceașcă într-un chihlimbar strălucitor, iar aroma sa convinge prin gustul specific al ceaiului negru, completat de o notă fină, florală –specifică de Crăciun. Perfect pentru micul dejun și la o petrecere de ceai, dar este, de asemenea, un excelent partener la biscuiți, patiserii dulci, cracker și imbatabil pe lângă deserturile din nugat.
Atingeți stelele de pe cer!

Ceai Premium
SOARELE SUFLETULUI
Ceai Alb, 12 filtre piramidale
pentru o cana, 500ml.

Raze de soare iarna!
Bucățelele de zmeură și ceaiul alb fin vă oferă pacea interioară și liniștea sufletească. Culoarea portocalie subtilă din ceașcă oferă o aromă delicioasă care începe cu note de lămâi și flori, și se termină cu gustul dulceag de fructe. Mâncărurile orientale cu legume se potrivesc perfect cu acest ceai.
Aduceți căldura în casă!

Ceai Premium
LUMINA STRĂLUCITOARE
Ceai Plante, 12 filtre piramidale
pentru o cana, 500ml.

Un cadou perfect de Crăciun!
Acest amestec de plante, cu o aromă dulce divină pune stelele în ochi și trezește amintirile de Crăciun.
Ce bucurie! Compoziția strălucește într-un galben puternic în ceașcă, este catifelată în gust, aroma încântă cu vanilie senzuală și nuanțe florale, iar la final sîmțiți o notă de fructe proaspete, care completează acest ceai minunat. Merge bine cu produse de patiserie și deserturi. Acesta închide stomacul cu o notă dulce subtilă și, prin urmare, este ideal ca un digestiv.
Fericirea e garantată de sărbători!

... iar pentru cei care doresc să deguste din fiecare dintre aceste povești de sărbători și clipe plăcute de sărbători din propria cană de ceai sau, de ce nu, să ofere în dar clipe de magie celor dragi ... toate sortimentele se regăsesc și într-un singur produs:

Ceai Premium
NOAPTE DE VIS
ÎNCEARCĂ!
4 sortimente X 3 filtre piramidale
pentru o cana, 500ml.

Un dar minunat - pentru tine și pentru cei dragi!

Sărbători pline de Bucurie!