Latte Cardamom & Latte Sfeclă Roșie

2 sortimente Noi în gama de Latte!
Precum Bucuria și gama noastră de Latte crește!

Acum două sortimente noi: Latte Cardamom și Latte Sfeclă Roșie
Ore de Energie pe toată durata zilei!

Pe lângă Latte Turmeric acum vă prezentâm încă două amestecuri de mirodenii Latte!
Trio-ul colorat e de nelipsit pentru cei care doresc să aibă mai mult în ceașca lor fiecare zi. Gama noastră de Latte nu doar oferă acum o varietate mai bogată, dar și mai multă putere, energie și ingrediente de cea mai bună calitate.

Puteți pregăti Latte cu diferite varietăți de lapte. Cel mai recomandat ar laptele de vacă sau pentru cei care doresc să evite produsele lactate cu origini din animale vă recomandăm laptele de ovăz. Ambele sunt potrivite pentru spumare.
Simplu: doar amestecați mirodeniile noastre Latte cu laptele selectat și încălziți. Îndulciți după preferință!

LATTE CARDAMOM
Pentru o Minte Limpede

Cei cu o minte limpede își asigură energia de dimineața – cel mai delicios mod este cu băutura Latte Cardamom. În învățăturile Ayurveda efectele semințelor de Cardamom sunt foarte apreciate și cunoscute, fiind și indespensabile în bucătăria Asiatică și Orientală. În Europa se folosesc foarte des la prăjiturile de Crăciun. Uleiul esențial din acestea este cosiderat antibacterian cu un efect pozitiv asupra digestiei. Se poate folosi și la cafea, are un gust aromat senzațional, doar adăugați la espressoul Dumneavoastră de dimineață pentru mai multă picanterie și energie!

- Latte Cardamom – 45gr.

UȘOR DE PREPARAT:
Puneți 1 linguriță de amestec de mirodenii Latte Cardamom (circa 1,5gr.) în 250ml. de lapte (sau lapte vegetal), încălziți amestecând și îndulciți după plac..
NOTĂ: Mirodeniile nu se dizolvă complet.

LATTE SFECLĂ ROȘIE
Puterea Roz

Culoarea roz adorabilă nu vine de oriunde, Sfecla Roșie din acest amestec conferă o culoare superbă. Spre deosebire de Sfecla Roșie întreagă, ca și legumă, varianta de pulbere uscată este delicios de dulce. Sfecla Roșie conține o mulțime de vitamina B, fier, potasiu și acid folic, astfel oferă organismului o creștere a nivelului de energie exact când aveți nevoie de ea.
Sfeclă roșie din amestec conferă o culoare delicioasă roz.
Spre deosebire de sfeclă ca legume, pulberea uscată este mai dulce, mai delicioasă.
Sfecla Roșie conține o mulțime de vitamina B, fier, potasiu, acid folic și oferă organismului o creștere energetică atunci când aveți nevoie de ea.
Beți Latte Sfeclă Roșie ca o alternativă fără cafeină la cafea - fie dimineața, fie pe parcursul zilei - sau puteți prepara deserturi delicioase și strălucitoare roz!
Putera roz deplină.

- Latte Sfeclă Roșie – 70gr.

UȘOR DE PREPARAT:
Puneți 2 lingurițe de amestec de mirodenii Latte Sfeclă Roșie (circa 6,5gr.) în 250ml. de lapte (sau lapte vegetal), încălziți amestecând și savurați.
NOTĂ: Mirodeniile nu se dizolvă complet.
Conține zaharuri naturale.

Savurați Latte cu acest Trio Sănătos ... Turmeric, Cardamom și Sfeclă Roșie!