Mama Natură ne ajută din Nou!

 "Pe Aripile Văntului!" și "Ușor ca o Pană" nou în gama "Toate-s Bune!" !

Precum bine se spune în zicala: "Pentru fiecare suferință există o plantă vindecătoare" noi, cei de la SONNENTOR, ne- am găndit la o gamă de ceaiuri bazată pe rețete tradiționale transmise din generație în generație pentru afecțiunile cele mai des întălnite: "Toate-s Bune!". Acum străvechile remedii, tradiţionalele leacuri şi calităţile terapeutice ale plantelor, sunt transmise următoarelor generaţii.

"Experiența mea m-a convins că ceaiul este mai bun decât vinarsul ... și în perioada când am fost bolnav" – Theodore Roosevelt

Acum introducem încă două sortimente în această minunată gamă de produse

- Ceai "Toate-s Bune!" – Pe Aripile Văntului! – 18 pliculețe ambalate individual

Bucurie deplină în loc de necaz! Această combinație magică nu trebuie să lipsească din dulapul Dumneavoastră.
Anasonul, chimenul și feniculul oferă nu doar o aromă fină, picant-dulce, ci și o "indiferență" în loc de aere nedorite, zgomotoase și mirositoare.
Vrei să te simți ușurat și fără griji în orice situație? Scapi de balonare cât ai zice ... pârț!
Aroma se potrivește perfect cu mâncăruri grele de digerat, fiind un companion ideal.
Poți să continui să dansezi nerușinat pe covorul roșu al vieții!

- Ceai "Toate-s Bune!" - Ușor ca o Pană – 18 pliculețe ambalate individual

O combinație unică de urzică, flori de soc, lemongrass, ovăz verde, mate, crețișoară, petale de trandafir, petale de floarea-soarelui și ghimbir oferă o rază de lumină în zilelele de post, simțindu-vă ușori ca o pană. Gust răcoritor dar corpolent, cu o notă ușor amăruie și piperată, acest amestec este ceaiul perfect în timpul curei de detoxifiere și o bucurie în perioada de după mesele copioase şi excesele cu prilejul sărbătorilor de iarnă.
Bazându-se pe urzică, planta care oferă un nivel extrem de ridicat de minerale, cum ar fi fier și potasiu, și conținutul ridicat de vitamina C, aduce vigoare și elan în perioada de abstinență, în timp ce lemongrassul și ghimbirul, prin gustul ușor aromat, vă dăruiește prospețimea reală. Petalele de trandafiri și floarea-soarelui nu sunt doar decorative, având rolul de a vă ridica starea de spirit.

Gama "Toate-s Bune!"

Zece sortimente de amestecuri de plante delicioase - sub denumirea de "Toate-s Bune!"- sunt prezentate în ambalaje cu o ilustraţie superbă. Nu doar un deliciu vizual, această grupă de produse "Toate-s Bune!" vă poartă pe meleagurile remediilor străvechi, tradiţionale, pentru a reaminti importanţa şi calităţile provenite de la Mama Natură. Aceste ceaiuri sunt ambalate în pliculeţe cu filtru dublu pentru a vă oferi savoare deplină prin abundenţa plantelor folosite.

Vreți să încercați?
"Încearcă - Toate-s Bune!" - produsul care conţine un mix din aceste sortimente minunate, pliculeţe, astfel aveţi la îndemănă o varietate pentru orice suferinţă cu amestecurile de plante "Toate-s Bune!" magnifice, marca SONNENTOR.

Zile Însorite de Toamnă!