Noutăți în gama de Condimente!

Chiar și o cantitate mică poate spori aroma.

Valoroase ca aurul pur, prețioase ca bijuteriile strălucitoare și luxoase ca mătasea, condimentele au fost întotdeauna bunătăți deosebite. De-a lungul secolelor, nici un alt aliment nu a căpătat atăta atenție pe cât aceste delicatese fine care pot răsturna un simplu fel de mâncare într-un desfăț gastronomic. Suntem foarte grijulii cu aceste comori, deoarece aceste plante și mirodenii sunt de neînlocuit în bucătărie. Cultivate ecologic, culese atent și procesate cu blândețe de fermieri ecologici experimentați – acestea sunt secretele amestecurilor de mirodenii și ale condimentelor noastre.

Noi, cei de la SONNENTOR, vă oferim 5 noi condimente, îmbogățind astfel raftul din bucătăria Dumneavoastră:

- Măghiran, 12 gr.
Lat. Origanum Majorana
În antichitate „bărbaţii obosiţi" se tratau cu Măghiran.
Sfat: adăugaţi la sfârşitul fierberii pentru a păstra aroma fină.

- Cimbrișor, Hildegard, 30 gr.
Lat. Thymus Serpyllum
Varianta sălbatică a cimbrului, recomandat la supe, carne, brânzeturi ...

- Seiglinde oferă Amestec Cartofi, 18 gr.
Cartofii, toți îi iubim și se prepară în variante diferite. Seiglinde oferă magie și devotament cu acest amestec pentru cartofi copți, fierți, gnochi, găluște sau salate.

- Mirodenii Orez à la Mrs. Wong, 40 gr.
Fierbe acest amestec unic de mirodenii, sfeclă roșie și bucățele de morcovi împreună cu orezul. Delicios deasemenea cu sosuri Curry, pui Tandoori și tofu.

- Amestec pentru Supe, 25 gr.
Această combinație delicioasă conține tot ce e nevoie pentru o supă sau ciorbă savuroasă. Adăugați la începutul gătitului pentru a obține aroma deplină a ingredientelor.

... poftă bună...

Zile Însorite de Toamnă!