Ciuperci Divine

Hrănitoare, parfumate, aromate, nobile ... acum SONNENTOR vă oferă o gamă de ciuperci pentru condimentarea și asezonarea bucatelor alese. Podoabe ale naturii, delicioase, vă vor aduce în mijlocul pădurii.

De nelipsit în bucătărie, aceste minunate podoabe ale naturii oferă acel gust care vă va purta pe meleaguri divine, cu un parfum și o aromă de prospețime, parcă sunteți în mijlocul pădurii. Foarte hrănitoare, delicioase la gust, sunt extrem de prețioase adăugate la bucatele alese.

Condiment Ciuperci
Păstrăvul Scailor (Buretele Regal) 20gr.
lat. Pleurotus eryngii

Aceste ciuperci încăntătoare, recoltate manual, sunt recomandate să le consumați uscate și nefierte. Merg excepțional simple, ca și un snack, sau ca și asezonare pe salate verzi sau amestecate cu cereale, sunt delicioase. Se pot condimenta supe și sosuri, tochituri sau tocănițe, unde-și păstrează forma și rigiditatea în timpul gătitului.
Sfat: la gătit sfărâmați ciuperciile într-un mojar înainte de a le adăuga, pentru obținerea unei arome mai intense.
Păstrăvul Scailor sunt ciuperci aromate, ușor picante.

Condiment Ciuperci
Hrib (Porcini) 25gr.
lat. Boletus edulis

Cel mai nobil dintre ciuperci, Hribii sunt incomparabile la gust, adaugă o aromă delicioasă bucatelor. Foarte variat în utilizare, folosit la vânat, preparate diferite din carne: fripturi, tochituri, tocăniţe, la sosuri, ghiveciuri, risotto, etc... le oferă un gust deosebit, ușor dulce cu adiere de fum, caracter lemnos, aduce prospețimea pădurii în farfurie.
Sfat: gătiți minim 4-5 minute.
Folosiţi cumpătat și selectiv datorită aromei intense.

Poftă bună!