Îmbogățim gama de Uleiuri Esențiale!

Cu ajutorul uleiurilor esențiale, obținute din Agrcultură Ecologică, provenite de la SONNENTOR, veți putea să să vă bucurați de miresme senzuale și varietate în viața voastră de zi cu zi.

>Mai departe...

... Bunătăți & Delicatese ...

SONNENTOR vă aduce la începutul acestui an mai multe bunătăți și delicatese Ecologice,o varietate destul de bogată pentru a vă umple cămara cu produse autentice, provenite de la fermierii noștri proprii, de care să vă bucurați și cu care să îmbucurați pe cei dragi.

>Mai departe...

Povești din Cana de Ceai: Mușețel

Precum v-am obișnuit la fiecare început de an SONNENTOR vă aduce noi produse inovatoare, de data aceasta lărgim gama de Ceaiuri Premium – Filtre Piramidale pentru o Cană de Ceai cu Mușetel PUR!

>Mai departe...

Müsli și Ceai Fructe Echilibrant Acido-Bazic

Pentru a ne proteja resursele mentale si fizice, este foarte important sa avem o dietă echilibrată și să prevenim supra-acidificarea organismului. Astfel introducem două produse noi în gama Echilibrant Acido-Bazic: Ceai de Fructe și Müsli!

>Mai departe...

Latte Cardamom & Latte Sfeclă Roșie

Precum Bucuria și gama noastră de Latte crește! Acum două sortimente noi: Latte Cardamom și Latte Sfeclă Roșie. Ore de Energie pe toată durata zilei! Trio-ul colorat e de nelipsit pentru cei care doresc să aibă mai mult în ceașca lor fiecare zi!

>Mai departe...

Asigurăți-vă Zona de BBQ!

Evident, cel mai important element pentru un grătar perfect este condimentarea! Cu ajutorul celor 6 mirodenii oferite acum de SONNENTOR poti asigura bucatelor tale cea mai bună aromă si gust!

>Mai departe...