Unde Bucuria Crește În Mod Natural
 
SONNENTOR Romania Newsletter Februarie 2018
 
 

... Bunătăți & Delicatese ...

SONNENTOR vă aduce la începutul acestui an mai multe bunătăți și delicatese Ecologice, certificate și controlate, lărgind astfel portofoliul nostru la peste 350 de produse. Fie că vorbim de Ceai, Condimente, Cafea, Latte, Dulciuri, Gem, Sirop, Semințe, Miere Manuka, Supe, Ulei Esențial, Zahăr, etc ... acum aveți o varietate destul de bogată pentru a vă umple cămara cu produse autentice, provenite de la fermierii noștri proprii, de care să vă bucurați și cu care să îmbucurați pe cei dragi.

Am prezentat unele dintre aceste noutăți (Ceai Premium Mușețel, Musli și Ceai Fructe Echilibrant Acido-Bazic, Latte Cardamom și Latte Sfeclă Roșie, Uleiurile Esențiale și Condimente BBQ) în articolele publicate mai devreme. Mai jos vom trece în revistă și restul produselor lansate din Februarie:

Ceai

- Ceai Amestec Plante FAMILIAL
130gr., ambalaj gigant
Un ceai încăntător pentru întreaga familie!
Toată familia, de la mic la mare, are la dispoziție acum un ceai delicios și aromat.
Ideal pentru începutul zilei, o bucurie pentru toate vârstele!

- Ceai Amestec Plante SĂRUTUL PRIMĂVERII
18 pliculețe ambalate individual
Acest amestec proaspăt de plante inspiră inimiile cunoscătorilor la fel cum primăvara razele de soare încălzesc pământul.

- Ceai Îngerașii Ștrengari de Fructe NOROCOȘI
20 pliculețe ambalate individual
Ceaiul Îngerașilor Ștrengari Norocoși este pentru cei care iubesc ceaiurile fine de fructe. Când se bea călduț acesta stinge setea. Recomandat pe tot parcursul zilei...

Condimente

- Amestec mirodenii RAS EL HANOUT
38 gr.
Urcați pe covorul zburător și coborâți în Orient. Cunoscut în Maroc drept "capul magazinului", acest amestec de mirodenii fermecător oferă o aromă captivantă și unică. Poate fi folosit la bucate din carne, la orez, ca și aromatizant la cus-cus, la tahini și la diferite bucate vegetariene.

- AMESTEC BOABE de PIPER în RÂȘNIȚĂ
30gr.
Savuraţi aroma plină a piperului proaspăt, adăugănd la preparate şi o varietate de culori.

- PIPER NEGRU BOABE în RÂȘNIȚĂ
37gr.
Mult mai mult decât condiment. Motiv pentru Columb să traverseze marea, către India. Sfat: se adaugă la mijloc, spre sfârşitul gătitului, pentru a-şi menţine aroma.

Delicatese – Semințe

- SEMINȚE DE DOVLEAC
100gr.
Crocante și aromate. Recomandat pentru accentuarea salatelor, de nelipsit în supa cremă de dovleac, folosit pentru diverse patiserii și bucate gătite, cu o notă specifică de nucă și gust de prăjeală, dar și simplu ca un snack.

- SEMINȚE DE MAC
200gr.
Seminţe de Mac cu un gust intens, de nucă, cultivate, selectate şi procesate manual. Recomandat pentru beigli cu mac tradiţional, plăcinte, prăjituri, patiserii, cozonaci...

Dulciuri

- FRUCTELE ÎNGERAȘILOR ȘTRENGARI
Bomboane de Iaurt Gumate, 100gr.
Fructe mici și colorate pentru cei mici... și nu numai!

Produse din Grâul Spelta

- CAFEA INSTANT SPELTA
Înlocuitor de Cafea, 50gr.
Pentru o ceașcă de cafea, turnați apă fierbinte peste
o lingură de cafea solubilă din spelta. Copiilor le va plăce nespus!... Puteți folosi și lapte în loc de apă!
Spelta este una dintre cele mai digestibile cereale!

Zahăr

- ZAHĂR DIN FLORI DE COCOS
300gr.
Zahărul din flori de cocos este obținut din nectarul florilor palmierului de cocos. Este o alternativă prețioasă pentru zahărul convențional și se poate folosi direct ca înlocuitor la acesta. Zahărul din flori de cocos are un gust de caramel unic.

- ZAHĂR DIN TRESTIE
Brut, 1000gr.
Syramena® - zahărul din trestie este ideal pentru îndulcirea alimentelor, măncărurilor gătite, precum şi la copt.

Bucurați-vă de aceste delicioase bunătăți și delicatese... poftă bună!

 
 

Povești din Cana de Ceai: Mușețel

Precum v-am obișnuit la fiecare început de an SONNENTOR vă aduce noi produse inovatoare, de data aceasta lărgim gama de Ceaiuri Premium – Filtre Piramidale pentru o Cană de Ceai cu Mușetel PUR!


>mai departe

 
 

Müsli și Ceai Fructe Echilibrant Acido-Bazic

Pentru a ne proteja resursele mentale si fizice, este foarte important sa avem o dietă echilibrată și să prevenim supra-acidificarea organismului. Astfel introducem două produse noi în gama Echilibrant Acido-Bazic: Ceai de Fructe și Müsli!


>mai departe

 
 

Latte Cardamom & Latte Sfeclă Roșie

Precum Bucuria și gama noastră de Latte crește! Acum două sortimente noi: Latte Cardamom și Latte Sfeclă Roșie. Ore de Energie pe toată durata zilei! Trio-ul colorat e de nelipsit pentru cei care doresc să aibă mai mult în ceașca lor fiecare zi!


>mai departe

 
 

Asigurăți-vă Zona de BBQ!

Evident, cel mai important element pentru un grătar perfect este condimentarea! Cu ajutorul celor 6 mirodenii oferite acum de SONNENTOR poti asigura bucatelor tale cea mai bună aromă si gust!


>mai departe

 
 
dezabonare | preferinte

  © Sonnentor Romania
S.C. SONNENTOR S.R.L.
Str. Argeşului 50, Reghin
545300, Romania
Telefon / Fax:
0265–512 436
Mobil: 0741 – 065 666
E-mail: office@sonnentor.ro

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*