Cafea

Cafea Ecologică "Ispită Vieneză"

Aromat şi fin, natural pe deplin.

Viena este renumită pentru cafenelele tradiţionale şi cafeaua superbă. Din acest motiv am denumit gama noastră de cafea "Ispită Vieneză". Amestecurile din cele mai pure boabe ecologice de Arabica sunt prăjite cu atenţie pentru a păstra fineţea aromei. Boabele provin din culturi ecologice certificate, prin programul "Fair Trade".

Gama "Ispită Vieneză" de cafea este oferită în cinci variante: "Melange", "Espresso", "Decafeinizată", "Instant" și gama Premium Cafea de Origine Unică Nicaragua, prin comerț direct prin proiectul nostru de fermă de cafea din Jinotega, Nicaragua.

Totodată, tot din ferma proprie din Nicaragua vă oferim:

Cafea Verde direct de la fermier - prin vânzare directă!
"Direct Trade Coffee"

Boabe de Cafea Verde provenite de la fermieri proprii, prin proiectul nostru din Nicaragua.
Este preparată din boabe de cafea proaspete neprăjite, procesate în pliculețe ambalate indivudual.
Bucurați-vă de gustul unic a cafelei verzi, neprocesate, dupa exerciții de întreținere, dupa efort fizic sau după o masă luată.
Cafeaua verde este cea mai potrivită băutură în cazul în care doriți să reduceți din greutate și să o faceți cu plăcere!
În doar 2-3 minute de infuzat, cu ajutorul pliculețelor ambalate individual pentru păstrarea prospețimii, aveți băutura Dumneavoastră preparată și gata de servire!
Un miros plăcut de fânețe proaspată, culoare verde deschis, gust asemânător cu mazărea prospată, ușor gust dulce și o notă de gust de pământ.

...Ispita este în ceaşcă ...

Savureaz-o !